Hét staalbedrijf in Groningen met de nadruk op persoonlijke ‘’touch’’.

Stalen deuren van Mectec Design

Zoekt u naar een betrouwbaar adres voor uw stalen deuren in Groningen? De deuren van Mectec Design uit Leek hebben een moderne en industriële uitstraling én fleuren uw woning of kantoor helemaal op. Wij leveren steevast kwaliteit en doen er alles aan om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.

De voordelen van onze deuren

Wij ontwerpen uw deuren op maat, zodat ze perfect aansluiten bij de rest van uw interieur. Meestal kiezen onze klanten voor een kader van staal, waar we vervolgens glas inzetten. Zo creëren wij een ranke deur die uw interieur doet opleven en die uw woning of kantoor een open karakter geeft. Mectec Design zorgt voor een strak en modern ontwerp en staat u bij tot aan de montage.

Taatsdeuren en meer

Dankzij de kracht van staal is het mogelijk om zonder kozijnen metalen deuren te realiseren. Deze zogenaamde taatsdeuren werken met onzichtbare scharnieren in het plafond en in de vloer. Niet alleen is zo’n deur heel strak en minimalistisch, ook is deze gemakkelijk te installeren. Taatsdeuren kunnen we overal plaatsen zonder dat er grote verbouwingen nodig zijn. Wilt u toch liever een stalen deur met kozijnen? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij kunnen uw RVS deur helemaal naar uw wens ontwerpen en monteren!

Bent u benieuwd naar onze stalen deuren en wilt u graag een afspraak maken? Bel ons dan op het telefoonnummer 0594 518816 of stuur ons een bericht via het contactformulier bovenaan de pagina. Wij staan binnen Groningen en omgeving met genoegen voor u klaar!

Neem contact op met Mectec Design

We helpen u graag bij vragen en het produceren van unieke producten.

Branderij 4
9351NX Leek

0594 518 816
info@mectecdesign.nl

Openingstijden

Maandag
08:00-17:00 uur
Dinsdag
08:00-17:00 uur
Woensdag
08:00-17:00 uur
Donderdag
08:00-17:00 uur
Vrijdag
08:00-17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over ons

Mectec Design is hét metaalbedrijf in Groningen en omgeving. Wij ontwerpen en produceren stalen meubelen en meer. Onze slogan is niet voor niets design in metaal!