Hét staalbedrijf in Groningen met de nadruk op persoonlijke ‘’touch’’.

Samen met u ontwerpen wij unieke RVS meubelen

Voor RVS meubelen in Groningen en omgeving bent u bij Mectec Design aan het juiste adres. Wij ontwerpen en produceren stalen en RVS meubels in de breedste zin van het woord. Daarbij staan hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service hoog in het vaandel. Te allen tijde zorgen wij voor meubelstukken van de bovenste plank!

Van ontwerp tot realisatie

Wilt u een bijzondere eettafel laten maken of robuuste terrasstoelen voor de mooie zomerdagen? Afhankelijk van het product kunnen wij uw ontwerp vaak al binnen 3 weken bij u in Groningen of omstreken afleveren! Maak een afspraak, ga samen met ons aan tafel en bespreek uw wensen. We voorzien u direct van persoonlijk advies en denken met u mee. Daarnaast stellen we een offerte op maat op, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. In principe kunnen we alles voor u regelen. Van ontwerp tot realisatie: wij verzorgen het voor u!

Eindeloze mogelijkheden

Ons aanbod in meubilair is vrijwel oneindig. Wij maken tafels en stoelen voor binnen en buiten, bureaus, tv-meubelen, showroomkasten, computeropbergsystemen, bloembakken en lampen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor unieke, strakke ontwerpen voor hun kantoor of woning. Het is eveneens mogelijk om een stalen constructie met andere materialen te combineren, zoals met glas of hout. Samen met u komen wij tot een design dat helemaal op uw wensen aansluit.

Bent u benieuwd naar de opties, of heeft u al ideeën voor uw stalen meubelen of RVS meubelen en wilt u ons meteen uw plannen voorleggen? Neem dan contact met ons op! Mectec Design uit Leek is bereikbaar op het telefoonnummer 0594 518816. U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier bovenaan de pagina. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Neem contact op met Mectec Design

We helpen u graag bij vragen en het produceren van unieke producten.

Branderij 4
9351NX Leek

0594 518 816
info@mectecdesign.nl

Openingstijden

Maandag
08:00-17:00 uur
Dinsdag
08:00-17:00 uur
Woensdag
08:00-17:00 uur
Donderdag
08:00-17:00 uur
Vrijdag
08:00-17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over ons

Mectec Design is hét metaalbedrijf in Groningen en omgeving. Wij ontwerpen en produceren stalen meubelen en meer. Onze slogan is niet voor niets design in metaal!