Hét staalbedrijf in Groningen met de nadruk op persoonlijke ‘’touch’’.

Ontwerp, productie en montage van uw metalen hekwerk

Mectec Design in Leek is specialist als het om een metalen hekwerk in Groningen of omgeving gaat. Daarbij kunt u denken aan balustrades, balkonhekken of een hek voor om uw tuin. Samen met u maken we een bijzonder ontwerp dat volledig aansluit op uw smaak en wensen. Onze werken zijn niet alleen mooi, maar ook zeker veilig!

Voor een mooie uitstraling

We komen allereerst bij u thuis of op kantoor om uw balkon, trapgat of tuin op te meten. Daarna tekenen we een design op maat met een keuze uit staal, RVS of aluminium. Wij kunnen desgewenst zelfs glazen of houten accenten aanbrengen in het ontwerp. Verschillende kleuren en afwijkende vormen zijn bij ons absoluut mogelijk. Niets is ons te gek! Bij Mectec Design vindt u dan ook de mooiste ontwerpen en producten.

Waarom kiezen voor staal?

Werken met staal heeft vele voordelen: het materiaal heeft niet alleen een stoere en robuuste uitstraling, maar is eveneens erg sterk. Dat is een kwaliteit die voor uw hekwerken natuurlijk onmisbaar is! Met onze 20 jaar ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw hek of balustrade er niet alleen fraai uitziet, maar tevens complete veiligheid biedt voor u, uw gezin of uw collega’s/medewerkers.

Bent u benieuwd naar de opties voor een metalen hekwerk? Neem gerust contact op met Mectec Design. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0594 518816. Daarnaast zijn wij bereikbaar via het contactformulier bovenaan de pagina. Als het om een stalen hekwerk gaat staan we binnen Groningen en omgeving met genoegen voor u klaar!

Neem contact op met Mectec Design

We helpen u graag bij vragen en het produceren van unieke producten.

Branderij 4
9351NX Leek

0594 518 816
info@mectecdesign.nl

Openingstijden

Maandag
08:00-17:00 uur
Dinsdag
08:00-17:00 uur
Woensdag
08:00-17:00 uur
Donderdag
08:00-17:00 uur
Vrijdag
08:00-17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over ons

Mectec Design is hét metaalbedrijf in Groningen en omgeving. Wij ontwerpen en produceren stalen meubelen en meer. Onze slogan is niet voor niets design in metaal!