Hét staalbedrijf in Groningen met de nadruk op persoonlijke ‘’touch’’.

Snel en flexibel uw trap laten ontwerpen door Mectec Design

Wilt u een unieke trap laten ontwerpen in Groningen of omstreken om uw interieur een echte eyecatcher te geven? Bij Mectec Design in Leek bent u aan het juiste adres! Wij ontwerpen en produceren trappen in onder andere RVS en gegalvaniseerd staal. Stoer of verfijnd: alles is mogelijk met een stalen trap.

De voordelen van staal

Staal doet veel voor uw interieur. Het heeft een moderne, elegante en strakke uitstraling en is tegelijkertijd stoer en robuust. Een houten trap is al snel een forse, lompe blikvanger in uw woning. Een stalen constructie is daarentegen veel minder overheersend in de ruimte. Dankzij de grote sterkte van het materiaal kunnen we hele ranke ontwerpen maken. Een trap laten ontwerpen met een enkele kolom behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Deze is sterk en minimalistisch. Gegalvaniseerd staal geeft bovendien een mooie glans. We vervaardigen met genoegen een trap voor uw woning, nieuwbouw of kantoor.

Trap naar uw wensen

Een metalen trap kunnen we geheel naar uw wensen combineren met houten traptreden. Zo maken we uw trap perfect op maat, geheel naar uw smaak en passend bij uw interieur of bedrijfsruimte. Voordat we hiermee aan de slag gaan, bespreken we graag eerst uw ideeën. Tijdens dit gesprek geven wij u passend advies en denken we met u mee. Vervolgens zorgen we voor een overzichtelijke offerte en gaan we spoedig voor u aan de slag. Binnen een paar weken heeft u het product al in huis. Desgewenst kunt u ons inschakelen om de montage te verzorgen.

Maak een afspraak met Mectec Design uit Leek en bespreek uw ideeën en verlangens met ons. U bereikt ons door te bellen naar 0594 518816 of door het contactformulier bovenaan de pagina in te vullen. Binnen heel Groningen en omgeving staan wij voor u klaar.

Neem contact op met Mectec Design

We helpen u graag bij vragen en het produceren van unieke producten.

Branderij 4
9351NX Leek

0594 518 816
info@mectecdesign.nl

Openingstijden

Maandag
08:00-17:00 uur
Dinsdag
08:00-17:00 uur
Woensdag
08:00-17:00 uur
Donderdag
08:00-17:00 uur
Vrijdag
08:00-17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over ons

Mectec Design is hét metaalbedrijf in Groningen en omgeving. Wij ontwerpen en produceren stalen meubelen en meer. Onze slogan is niet voor niets design in metaal!